Szolgálati csoport: "A"    Vissza az előző oldalra Kezdőoldalra Oldaltérkép Kapcsolat RSS Kék lámpa ki/be 


 

Hírek


1 nagy takarítás 3 riasztás

  [ 2012. 03. 17. - írta: Répás Zoltán ]

A munkálatokon közel 20 kolléga jelent meg, köztük voltak ifjú tűzoltóink és egyesületünk hölgy tagjai is. A takarítás nem csak az épületekre terjedt ki, hanem a 2 gépjárművünket is lemostuk, kitakarítottuk.

Ahogy az lenni szokott, a fecskendő kitakarítása után jött az első riasztás. A Felsőhegyen égett kb. 1 Ha területen bozótos, száraz fű, mely présházakat veszélyeztetett. A tüzet a nagykátai egység kiérkezése előtt a tulajdonosokkal közösen 1 "D" sugárral, háti permetezővel és kéziszerszámokkal eloltottuk.

A káreset után visszatértünk a szertárba a megérdemelt ebédünkre. Az ebéd még el sem fogyott a tányérunkból, amikor jött a következő riasztás.

Kóka Zsámbok között éget 4-5 Ha területen a nádas. A tüzet a nagykátai kollégákkal közösen 2 "D" sugárral, háti permetezőkkel és kéziszerszámokkal oltottuk el.

A harmadik riasztásra este került sor. Az Újvilág utca végén kb. 1 Ha területen égett a száraz fű. A tüzet háti permetezőkkel és kéziszerszámokkal a nagykátai kollégák kiérkezése előtt eloltottuk.Ezt az hírt eddig 1274 alkalommal tekintették meg


Beavatkozások:© 2008 Kókai Önkéntes Tűzoltó Egyesület
A weboldalt készítette: webmeszler.hu
Valid HTML 4.01 Transitional