Szolgálati csoport: "A"    Vissza az előző oldalra Kezdőoldalra Oldaltérkép Kapcsolat RSS Kék lámpa ki/be 


 

Hírek


V. kiemelt fenyvőerdő tűz Tápióbicskén

  [ 2012. 04. 03. - írta: Répás Zoltán ]

Jelzett helyen kb. 30 hektáron égett fenyőerdő aljnövényzete ebből 10 hektáron koronaégés volt. A tűzoltását a röptüzek is nehezítették. A fokozatot a későbbiekben V. kiemeltre módosították ( ez a legmagasabb riasztási fokozat ) A kint lévő rajok több mint 6 órai kemény munkával és több "D" "C" "H" sugárral, valamint kéziszerszámokkal, puttonyfecskendőkkel, lajtoskocsikkal a tüzet körülhatárolták, eloltották. Majd részletes utómunkálatokra került sor, mivel az erdőben korábban favágók ritkitották és tisztitották az erdőt és a farakások még a helyszinen voltak, amikre ráterjedt a tűz több helyen. A tűzben több erdei állat elpusztult. de személyi sérülés nem történt, a lakóházakat sikerült megvédeni.

Beavatkozó egységek: Káta Víz, Káta I, Berény I, Berény Víz, Cegléd II, Szolnok I, Monor II, Hatvan I, Budapest XVII, X,VIII,XIX, Pánd ÖTE, Kóka ÖTE, Tóalmás ÖTE, Tápiószecső ÖTE, Sülysáp ÖTE.

További fényképeket és videókat a Sülysáp ÖTE készítette és bocsájtotta rendelkezésünkre. Köszönjük! Kattintson ide a megtekintésükhöz!


Ezt az hírt eddig 1720 alkalommal tekintették meg


Beavatkozások:© 2008 Kókai Önkéntes Tűzoltó Egyesület
A weboldalt készítette: webmeszler.hu
Valid HTML 4.01 Transitional