Szolgálati csoport: "A"    Vissza az előző oldalra Kezdőoldalra Oldaltérkép Kapcsolat RSS Kék lámpa ki/be 


 

Hírek


Közel 30 riasztás 3 nap alatt

  [ 2014. 12. 04. - írta: Répás Zoltán ]

1-én 17:00-tól szakadó esőben 10 esetben kellett vonulnunk fakidőlésekhez. A fák az úttestre vagy villanyvezetékre dőltek. A káreseteket egyesületünk többségében önállóan számolta fel. Jóval éjfél után elázva és átfagyva ért be a csapat.

2-án ismét esőben de már korábban 9 órától dolgoztak tűzoltóink. Ezen a napon közel 15 helyszínen avatkoztunk be. Az előző naphoz hasonlóan fakidőléseknél kellett segíteni és szintén önállóan dolgoztunk a hivatásos állomány leterheltsége miatt. Ezen a napon a szertárat is felajánlottuk melegedőnek, ugyanis ekkor már 2. napja nem volt áram ( emiatt fűtés sem ) a falu egyes részein.

3-án szintén reggel 9 órakor kaptuk a jelzést, hogy egy nagyobb méretű fa ágai melléképületre zuhantak. Egyesületünk a helyszníen két melléképület tetejéről eltávolította a faágakat. Eközben az Újhegyi dűlőben a nagykátai hivatásos állomány számolt fel egy káresetet. Egy időben végeztünk. Ekkor a hivatásos állomány újabb riasztást kapott Sülysápra. Ehhez a káresethez egyesületünk is vonult a nagykátai szolgálatparancsnokkal történt egyeztetés után.
A sülysápi káresetnél több km hosszan tisztítottunk meg egy utat és a mellette lévő villanyvezetékeket a lezuhant faágaktól és kidőlt fáktól. A káresetet a nagykátai hivatásos és a sülysápi önkéntes tűzoltókkal számoltuk fel.

Szeretnénk megköszönni Juhász Ildikó polgármester asszonynak és a Kóka Kft-nek, hogy a káresetek felszámolása alatt tűzoltóinknak forró teát és szendvicset biztosítottak valamint segítették a háttérmunkánkat is. Köszönjük továbbá mindenkinek akik valamilyen módon is segítették munkánkat.

Ezt az hírt eddig 1097 alkalommal tekintették meg


Beavatkozások:© 2008 Kókai Önkéntes Tűzoltó Egyesület
A weboldalt készítette: webmeszler.hu
Valid HTML 4.01 Transitional