Szolgálati csoport: "A"    Vissza az előző oldalra Kezdőoldalra Oldaltérkép Kapcsolat RSS Kék lámpa ki/be 


 

Hírek


Nyitott szertárkapuk

  [ 2016. 05. 20. - írta: Répás Zoltán ]

Magyarországon 1931. óta ünneplik a gyermeknapot. Az ünnep célja, hogy megemlékezzenek a világ gyermekeinek testvériségéről, valamint a gyermekek jóléte érdekében kifejtett küzdelemről. A kormányoknak azt javasolták, hogy mindenhol olyan napot jelöljenek ki erre a célra, amelyet megfelelőnek gondolnak. Magyarországon hagyományosan május utolsó vasárnapja lett kijelölve.

Idén május 29-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és annak területi, helyi szervei katasztrófavédelmi gyermeknapot tartanak. A program célja a gyermekek és általuk a családok biztonságkultúrájának növelése, a hivatásos és önkéntes katasztrófavédelmi szervezetek mindennapi tevékenységének és életének bemutatása, a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának és a katasztrófavédelmi közösségi szolgálatnak a népszerűsítése.

A katasztrófavédelmi gyermeknap során a fent nevesített szervezeti egységek nyílt napot tartanak a gyermekek részére. A nyílt nap során az érdeklődő gyermekek és családtagjaik részére a szervezeti egységek bemutatják kiállításaikat, készenléti szereiket, különleges felszereléseiket, betekintést engednek a tűzoltók napi feladatvégzésébe.

Kóka ÖTE reggel 9 órától várja a gyerekeket és az érdeklődő felnőtteket.Ezt az hírt eddig 893 alkalommal tekintették meg


Beavatkozások:© 2008 Kókai Önkéntes Tűzoltó Egyesület
A weboldalt készítette: webmeszler.hu
Valid HTML 4.01 Transitional