Szolgálati csoport: "C"    Vissza az előző oldalra Kezdőoldalra Oldaltérkép Kapcsolat RSS Kék lámpa ki/be 


 

Hírek


Mozgalmasan telt a hétvége

  [ 2017. 06. 12. - írta: Répás Zoltán ]

Szombat reggel 8 órakor kaptuk a riasztást, hogy Kókán a József Attila utcában egy kecske a kútba esett. A jelzett helyen egy gyűrűs kútba ugrott a jószág. Az egységek, a kiérkezés előtt elpusztult állatot kiemelték a kútból.

Még aznap délelőtt jött az újabb riasztás, hogy Kókán a Szt. Flórián utcában lakóházak között tűz van. A jelzett helyen bokros, füves terület égett valamint lángra kapott egy farakás is. A tűz a lakóépületeket veszélyeztette. A tüzet a kókai és kátai egységek 2 "d"sugárral, valamint kéziszerszámokkal oltották el.

Vasárnap kora délután az Újvilág utcába kellett vonulnunk. A helyszínen két raklapon tárolt tűzifa gyulladt meg. A tűz átterjedt egy javításra váró gázüzemű autóbuszra valamint leégett egy állványos szalagfűrész. A tűz a műhelyt is veszélyeztette, ahol több hegesztéshez használt gázpalackot tároltak. A tüzet a kókai és kátai tűzoltók 2 "d" sugárral oltották el. A lakó használta az otthonában található kézi tűzoltó készülékeket így sikerült megakadályoznia a tűz gyors továbbterjedését.Ezt az hírt eddig 687 alkalommal tekintették meg


Beavatkozások:© 2008 Kókai Önkéntes Tűzoltó Egyesület
A weboldalt készítette: webmeszler.hu
Valid HTML 4.01 Transitional