Szolgálati csoport: "C"    Vissza az előző oldalra Kezdőoldalra Oldaltérkép Kapcsolat RSS Kék lámpa ki/be

Megújult az ÖTE honlapja

[ 2008. 07. 01. - írta: Csabicsekk ]

A Kóka ÖTE 2005-ben indult honlapja három éves korára már korszerűtlenné vált, nem működött megfelelően az átalakított PHP Nuke tartalomkezelő rendszer, ráadásul az Ultraweb-en folyamatosan tárhelyhiánnyal küzdöttünk. Időnként eltűntek fájlok, néha napokig tartó karbantartás bosszantotta a látogatókat.

Az ÖTE vezetősége úgy döntött, pénzt áldoz a honlapra, hogy megfelelő színvonalon tudja kiszolgálni az ÖTE iránt érdeklődők lelkes táborát.
A külső megjelenésen sokat nem változtattunk, a honlapot azonban egy új, saját fejlesztésű portálmotor működteti, amely a HTML 4.01 szabványnak megfelelő kimenetet generál.
Lényeges újdonság még az ÖTE RSS szolgáltatása, ami eddig nem volt.

Megvásároltuk a kokaote.hu domain nevet, 1 GB-os tárhelyünket pedig DomainCenter biztosítja.

Egyedül a webszerkesztő, Meszler Csaba tű. őrm. a régi... De lehet, hogy ez is cserére szorul már... :)

A honlap felújítása 2008 júliusában kezdődött meg, de az eredetileg tervezett szeptember elsejei átadás októberre csúszott át. Az új portál elkészítését, karbantartását és üzemeltetését ezúttal is ingyen vállalta a webszerkesztő, bízva abban, hogy ezzel hasznos támogatást nyújt a jól működő, lelkes kókai önkéntesek csapatának.
A tárhely éves fenntartása azonban pénzbe kerül. A költségek fedezéséhez alapítványunkon keresztül várjuk a támogatást.

Itt mondhatja el véleményét a honlapról
Támogatási lehetőség

Ezt az hírt eddig 1223 alkalommal tekintették meg