Szolgálati csoport: "A"    Vissza az előző oldalra Kezdőoldalra Oldaltérkép Kapcsolat RSS Kék lámpa ki/be 


 

Hírek


Az ÖTE közérdekű közleményei

Adventi tanácsok

Adventi tanácsokA legszebb ünnep napjaiban sem szabad megfeledkeznünk a ránk leselkedő veszélyekről, elsősorban a gyertya gyönyörű, de nagyon veszélyes lángjáról! Az elmúlt évtizedek során bekövetkezett sajnálatos, olykor tragikus események (adventi gyertya lángjától, illetve karácsonyfa tüzétől kiégett lakások) arra kell, hogy figyelmeztessenek bennünket, hogy kellő körültekintéssel, nagyon nagy odafigyeléssel szabad a gyertyákat elhelyeznünk és meggyújtanunk.
2011. 12. 06.

Országos katasztrófariasztási gyakorlat

Országos katasztrófariasztási gyakorlat November 21-én országos értesítési és törzsvezetési, valamint országos lakossági riasztó és tájékoztató gyakorlat lesz, amely országos polgári védelmi mozgósítási gyakorlattal együtt zajlik majd.
2011. 11. 21.

Tájékoztató gázfáklyázásról!

Tájékoztató gázfáklyázásról!Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2011. 10. 11. -én este északi irányban látható láng és fényjelenség a zsámboki és tóalmási gázfogadó fáklyázási tevékenységének eredménye. Tűz nincs, tűzjelzést kérjük csak akkor adjon, ha megbizonyosodott a tűzeset valódiságáról. Köszönjük!
2011. 10. 11.

Már a Facebook-on is

Már a Facebook-on isEgyesületünk már követhető a facebook-on is.
2011. 03. 31.

"Amit a földrengésről tudni kell"

"Amit a földrengésről tudni kell"A földrengés a Föld felszínének hirtelen rázkódása. A földrengések általában tektonikus eredetűek, de vulkánkitörések, föld alatti üregek beomlása stb. is okozhatnak földrengést. A földrengéskor felszabaduló energia rengéshullámokat kelt, amely hullámok elérik a Föld felszínét. Magyarország nem tartozik a kiemelkedően földrengésveszélyes területek közé, ennek ellenére erős rengések időnként előfordulnak, és a távoli országok is mindinkább elérhetővé válnak a magyar turisták számára is. Érdemes tehát a földrengéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat megismerni.
2011. 01. 30.

Nyers István Elnök Úr a T-rádióban

Nyers István Elnök Úr a T-rádióbanEgyesületünk elnöke Nyers István a T-Rádióban.
2011. 01. 11.

Köszönő levelet kaptunk

Köszönő levelet kaptunk a 2010.11.29-én történt súlyos közúti baleset sérültjétől
2010. 12. 03.

Értékes felszerelésekkel gazdagodtunk

Értékes felszerelésekkel gazdagodtunkPályázat keretében értékes felszereléseket vásárolt Egyesületünk.
2010. 02. 20.

Megújult az ÖTE honlapja

Megújult az ÖTE honlapjaA Kóka ÖTE 2005-ben indult honlapja három éves korára már korszerűtlenné vált, folyamatosan tárhelyhiánnyal küzdöttünk.
Az ÖTE vezetősége úgy döntött, pénzt áldoz a honlapra, hogy megfelelő színvonalon tudja kiszolgálni az ÖTE iránt érdeklődők lelkes táborát.
A portál felújítása 2008 júliusában kezdődött meg, de az eredetileg tervezett szeptember elsejei átadás októberre csúszott át.
2008. 07. 01.

Új gépjárművel gyarapodott az eszközparkunk!

Új gépjárművel gyarapodott az eszközparkunk!Egy Tü-3-as vízszállítóval gazdagodott gépjármű állományunk.
A gépjárművet az FTP-től sikerült megvásárolnunk. A 6000 liter víz szállítására alkalmas, nehéz terepen is boldoguló gépjármű nagy segítség lesz egyesületünknek.
2006. 07. 03.

Oldal: 2/3

« 1 2 3 »© 2008 Kókai Önkéntes Tűzoltó Egyesület
A weboldalt készítette: webmeszler.hu
Valid HTML 4.01 Transitional