Szolgálati csoport: "A"    Vissza az előző oldalra Kezdőoldalra Oldaltérkép Kapcsolat RSS Kék lámpa ki/be 


 

Hírek


Siker a TEMPO-LOKI viadalon!

  [ 2006. 07. 01. - írta: Csabicsekk ]

Idén első alkalommal vettünk részt a Nyíregyházán megrendezésre kerülő viadalon.
Június 30.-án délben nagy előkészületek után indultunk Nyíregyházára. Az út kb. 3 és félóráig tartott. Megérkezésünkor sajnálattal vettük tudomásul, hogy szervezési problémák merültek fel.
Az esti felvonulást követően részt vettünk a pályabejáráson, ahol szabálymódosításokat beszéltünk meg.

Másnap a 17-es "rajtszámot" húztuk. A verseny több feladatból állt, megpróbálták szimulálni azokat a feladatokat, amelyekkel a tűzoltók találkozhatnak. A verseny egy riasztás leadásával kezdődött. A tűzoltóknak a pihenő körletben kellett felöltözniük, majd a gépjárműbe beszállni, s innen vonultak tovább a pályára.
A raj az akadálypályán belül, míg a sofőr a fecskendővel az akadálypályán kívül küzdött. A rajnak két akadályon kellett átverekednie magát, majd füstsátorból kellett bábut kihozni, ezután pedig gépjárműből kellett sérültet kimenteni.
Ezen feladatok végeztével egy osztott sugár szerelés volt a feladat. Egy hordót kellett vízzel feltölteni, míg a másik sugárral fa tuskókat kellett lelőni.
A visszaszerelés után egy kúszócsövön kellett átmászni és végül egy tűzoltási feladat következett. Ezután az egész csapatnak be kellett futnia a célba és az időmérő gombát lenyomni.

Csapatunk összetettben a 6. helyezést érte el a 27 csapatból. Megszereztük a torna legjobb önkéntes csapata díjat, a Pest megye legjobb csapata díjat, illetve a Pest megye legjobb önkéntes csapata díjat.

Versenyünkről további képeket a Lánglovagok.hu oldalon lehet megtekinteni.

A helyszín
A helyszín


A helyszín
A helyszín


Sátorverés
Sátorverés


Pihenő
Pihenő


A verseny után
A verseny után


A győztes csapat
A győztes csapat


A győztes csapat már itthon
A győztes csapat már itthon


Ezt az hírt eddig 1097 alkalommal tekintették meg


Rendezvények:© 2008 Kókai Önkéntes Tűzoltó Egyesület
A weboldalt készítette: webmeszler.hu
Valid HTML 4.01 Transitional